Obrim de dilluns a divendres 9:00 - 20:00
Truca’ns o escriu-nos al WhatsApp
Si ho prefereixes, escriu-nos un email

Acupuntura, teràpies naturals i energètiques a L’Hospitalet de Llobregat

Reserva la teva cita per telèfon

Truca’ns o escriu-nos al WhatsApp per a reservar la teva cita a L’HOsteo.

Vine a conèixer el nostre centre

Estem al centre de L’Hospitalet de Llobregat, ens trobaràs al C/ Provença, 55 (local cantoner).

Horari d’atenció als pacients

Obrim de dilluns a divendres, en horari de 9.00h a 20.00h. Només atenem amb cita prèvia.

A qui va adreçat?

Nens/as

Adults

Què podem tractar?

Sinusitis

Bronquitis

Constipat

Diarrees

Cefalees

Migranyes

Paràlisi facial (recent)

Neuràlgia de trigemin

Ciàtica

Artritis reumatoide

Insomni

Fatiga

Psoriasis

Estrès

Herpes Zoster

Eneuresis nocturna

Som especialistes en Acupuntura i Teràpies Naturals

L’acupuntura és una tècnica mil·lenària de la Medicina Tradicional Xinesa. S’utilitzen agulles per dirigir l’energia vital del propi cos per ajudar a restaurar la salut. D’aquesta manera es pot optimitzar la capacitat natural de regulació, millorar la recuperació dels teixits o prevenir diversos desequilibris.

L’OMS reconeix que amb l’acupuntura es poden tractar de manera eficaç fins a 49 patologies diferents.

L’acupuntura parteix d’una filosofia adequada a la naturalesa que busca l’equilibri entre l’home i la terra. Es va desenvolupar a través de mètodes empírics i de l’observació dels fenòmens naturals.

La Medicina Tradicional Xinesa considera que per a beneficiar-se d’un bon estat de salut és important un correcte equilibri a nivell físic, mental i emocional. S’utilitza el Qi o camp energètic per a harmonitzar aquests tres nivells alhora, a més de treballar amb el terreny (cos).

Mitjançant la inserció de fines agulles als punts d’Acupuntura s’aconsegueix arribar als òrgans interns per ajudar al cos en el seu estat de recuperació i vitalitat.

Es busca el benestar a través de la manipulació dels canals energètics. Paral·lelament a la regulació energètica del Qi, amb l’agulla s’aconsegueixen efectes fisiològics com, per exemple, estressar una zona del cos, de manera controlada i triada en funció de l’observació prèvia, provocant la generació d’endorfines i opiacis naturals, augmentant així el reg sanguini a la zona on s’ha introduït l’agulla.

D’aquesta manera s’aconsegueix generar  una sensació de relaxació, pau i equilibri per a reduir el dolor.

  • Utilitzem agulles de diferent mida per a arribar als punts energètics, encara que també es pot estimular a través de la calor amb Moxa o digito pressió.
  • Les agulles són d’acer quirúrgic, estèrils, fines i indolores.
  • Durant la sessió es pot fer ús de diferents tècniques, totes referents a la Medicina Tradicional Xinesa, com per exemple la Moxibustión, les ventoses, l’auriculoteràpia, la digito pressió o la fitoteràpia.
  • La primera sessió d’acupuntura precisa de més durada que les següents. Es necessita obtenir informació sobre l’estat del sol·licitant, per  tal de poder donar un tracte personalitzat i adaptat a cadascun. Es du a terme l’observació de la llengua, el pols i l’aspecte general del cos com a part de la metodologia original de la Medicina Tradicional Xinesa.

Fitoteràpia Xinesa

La fitoteràpia és la teràpia més important de la Medicina Tradicional Xinesa, juntament amb l’Acupuntura. Més de 3.000 remeis han estat seleccionats durant mil·lennis per a aportar salut a les persones. S’utilitzen les plantes concretes per a cobrir les necessitats de cada pacient. Cada tractament és únic i adaptat a cada individu.

Cromoteràpia

La vibració cromàtica permet treballar el camp energètic de la persona i modificar la seva freqüència, tornant així a un estat de benestar i equilibri. No es treballa amb agulles, per tant és una tècnica apta per a nens i persones hipersensibles a les agulles. Es recomana portar roba interior blanca durant la sessió.

Termotècnia

Es tracta d’una teràpia manual que combina diverses tècniques com la calor, massatge, Shiatsu, acupuntura i aroma teràpia. Es baixa en l’aplicació de calor per tot el cos mitjançant una tècnica de fricció, massatge i pressió en diferents parts del cos i en diversos punts d’acupuntura. És una tècnica terapèutica i també adequada per al benestar.

Massatge relaxant

Agradable massatge amb olis essencials que ajuda a alliberar tensions musculars, aportant benestar al cos i ment. Difereix del terapèutic per les seves pressions, sent molt agradable per a qui ho rep.

Possibilitat d’ampliar o reduir el temps de massatge a 30, 60 o 75 minuts.

Geoteràpia o massatge amb pedres calentes

Suau massatge amb pedres làviques que irradien calor, inspirat en tècniques mil·lenàries del massatge ayurvèdic.

Ajuda a alliberar energies estancades, desintoxica, aporta serenitat i tranquil·litat. Beneficiós en el cas de reumatismes i problemes circulatoris.

Estudis de Medicina Tradiccional Xinesa i Fitoteràpia

Les teràpies naturals són una gran via per a restaurar la salut i apendre a viure en harmonia.